Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка розглянули невідкладні питання життєдіяльності територіальної громади.

Дата: 26.02.2024 15:06
Кількість переглядів: 98

Фото без описуРоботу засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті загиблих земляків та всіх воїнів, які віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України у російсько-українській війні.

На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника КП «КСЖКГ» Петра Підгірного про виконання Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" селищної ради на 2022-2023 роки.

НаступниФото без описуми розглянули проекти рішень селищної ради щодо внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік та про внесення змін до відповідних цільових програм, зокрема економічного і соціального розвитку територіальної громади, організації та фінансування громадських робіт, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших заходів територіальної оборони, безповоротнФото без описуої фінансової підтримки КП «КСЖКГ».

Крім цього, схвалили до розгляду на черговій сесії звіт про виконання бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади за 2023 рік, а також звіт за 2023 рік про результати проведення моніторингу реалізації Стратегії розвитку Катеринопільської територіальної громади на період 2021-2027 роки та Плану її реалізації

Розглянувши заяви, які надійшли від перевізників, продовжили строк дії договорів з перевезення пасажирів на трьох приміських маршрутах загального користування у межах територіальної громади.

Також за заявою піклувальника було поставлено на квартирФото без описуний облік дитину-сироту, яка потребує поліпшення житлових умов.

Наприкінці засідання, врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини селищної ради, члени виконавчого комітету надали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів чотирьом дітям із числа внутрішньо переміщених осіб.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора