Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Драматичний колектив "Етюд" Катеринопільського будинку культури став лауреатом І ступеня у номінації "Аматорські театри" обласного конкурсу "Театральна імпреза -2024". .

Дата: 21.02.2024 18:16
Кількість переглядів: 68

 1Фото без опису7  лютого на базі Звенигородського центру культури і дозвілля  ім. Т.Г. Шевченка відбувся обласний регіональний фестиваль-конкурс театральних колективів Черкащини "Театральна імпреза -2024". 
Катеринопільську громаду на фестивалі представив драматичний колектив "Етюд"  (керівник тФото без описуа автор сценаріїв Ірина Засунько)  комунального закладу "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" з виставами "Продане щастя" та "Незламна". 
  За підсумками професійного журі колектив було оцінено найвищою нагородою - дипломом лауреата І ступеня у своїй  номінації "Аматорські театри".
  Спеціальними дипломами "За кращу жіночу роль"  нагороджено Юлію Пономаренко та Ірину Засунько "За кращу авторську драматургію".
  Тож щиро вітаємо театральний колектив "Етюд" із перемогою! Бажаємо, щоб будь-які акторські ролі вдавалися, нових досягнень та перемог, нагород та оплесків, любові глядачів і задоволення від гри на сцені.

 

​​​​​​​

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора