Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

За сприяння директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника учні Катеринопільського ліцею №1 долучились до створення ляльок-мотанок для наших захисників та захисниць

Дата: 21.02.2024 17:51
Кількість переглядів: 103

     Фото без описуВ українській культурі лялька-мотанка виступає символом родючості, достатку та оберегом для родини. Тож, за сприянням директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника, до учнів 6А та 6Б класу Катеринопільського ліцею №1 завітали поважні гості: народна майстриня Світлана Романча, помічниця депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка Наталія Старікова та Костянтин Марченко,  голова Катеринопільської громадської приймальні Олександра Воскобойніка, які   провели майстер-клас "Лялька мотанка - родинний оберіг українців".

   Учні уважно спостерігали за появою ляльки-мотанки в руках талановитої іФото без опису досвідченої майстрині. І завдяки дитячим старанням з'явилося багато мотанок, які поїдуть до наших захисників і захисниць. Всі учасники отримали багато позитивних емоцій і вражень, а ще всі разом виконали патріотичнуу пісню  "Ой у лузі червона калина".

  Широ дякуємо Олександру Воскобойніку   за можливість  дітям  долучитись до створення ляльок-мотанок, які будуть слугувати оберегами для наших захисників та захисниць.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора