Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді вшанували памʼять Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 96

Фото без опису    Сьогодні ми вшановуємо подвиг, відвагу й самовідданість учасників Революції Гідності, які відстоювали демократичні принципи, ідеали свободи та європейське майбутнє нашої країни. І які віддали свої життя у цій боротьбі...
10 років тому український народ продемонстрував свою єдність та стійкість, силу українського духу і гідність.
Подвиг Героїв Небесної Сотні, які стали першими Героями російсько-української війни, назавжди залишиться в пам’яті нащадків, адже вони героїчно виборювали європейське майбутнє України, пробудили в кожному з нас особливу гордість за свою країну та відродили силу українського духу,
   З нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення паФото без описум’яті Героїв Небесної Сотні, селищний голова Володимир Коваленко разом з секретарем селищної ради Наталією Цехмістренко, заступником селищного голови Іриною Міненко, керуючою справами виконавчого комітету Оленою Поліщук та працівниками селищної ради поклали квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні й пам’ятного знаку загиблим учасникам Революції Гідності та загиблим воїнам АТО/ООС у селищі Катеринопіль.
Звертаючись до присутніх селищний голова Володимир Коваленко нагадав трагічні події, які відбувались на Майдані у Києві рівно 10 років тому, в лютому 2014 року, де були вбиті перші Герої російськоФото без опису-української війни, які боролись за волю та майбутнє нашої держави.Саме від Революції Гідності розпочалася агресія країни-терориста на нашу державу.Сьогодні ж триває війна на знищення України, жертвами якої стали тисячі українців. Ми не маємо права забути за що боролися і віддали життя Герої Небесної Сотні. Селищний голова подякував всім нашим Героям, які заплатили найвищу ціну - своє життя заради кожного з нас, за право жити у вільній та незалежній Україні.
  Хвилиною мовчання присутні на заході вшанували світлу пам'ять всіх загиблих на Майдані та у російсько-українській війні.
Фото без опису
Честь і слава нашим воїнам, які сьогодні мужньо стоять на захисті своєї Батьківщини!
 
Вічна шана захисникам і захисницям, які віддали свої життя у боротьбі за Україну...
Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні...

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора