Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

"Україна зміцнює оборонні зв'язки з Німеччиною та Францією: нові угоди для більшої безпеки"

Дата: 20.02.2024 14:28
Кількість переглядів: 59

Фото без опису   Україна продовжує розширювати міжнародні зв'язки та зміцнювати свою обороноздатність через підписання безпекових угод про довготривалу співпрацю з країнами-лідерами Європи. Після попередніх угод з Великобританією, Україна виходить на новий рівень співпраці, підписуючи подібні угоди з Німеччиною та Францією.
Ці угоди передбачають оборонну підтримку, спільні політичні ініціативи та подальшу систематизацію відносин між інституціями країн з метою забезпечення більшої безпеки та спільної сили. Вони будуються на основі декларації про безпекову підтримку України від G7, що свідчить про визнання міжнародного співтовариства необхідності підтримки України в умовах геополітичних викликів.
Такі угоди слугуватимуть не лише гарантією захисту незалежності України в майбутньому, але й допомагатимуть зміцнити стримування російської агресії в регіоні в даний час. Поряд з цим, триває робота з іншими партнерами для укладання подібних угод, що створить ефективну та розгалужену архітектуру безпекових гарантій для України.
Лише разом та спільними зусиллями переможемо ворога!
З нами світ.
З нами Європа.
Разом до Перемоги!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора