Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД "З ЛЮБОВ'Ю ДО УКРАЇНИ"

Дата: 15.02.2024 16:30
Кількість переглядів: 53

14 лютого в приміщенні Будинку культури територіальної громади відбувся благодійний мистецький захід "З любов'ю до України". Мета заходу - збір коштів, які буде спрямовано на реалізацію проєкту “Створення АРТ-простору для дітей з особливими освітніми потребами" в приміщенні Катеринопільського будинку дитячої та юнацької творчості.

У заході взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, депутат обласної ради Олександр Коваленко, регіональний менеджер БФ "МХП-Громаді" Валентина Вовкотруб, директор будинку дитячої та юнацької творчості Олена Піщана, діти та батьки відділення денного догляду дітей з інвалідністю, вчителі та учні освітніх закладів громади, працівники підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності та громадськість.

Захід відбувся при підтримці ГО "Катеринопільщина", в межах проекту "Спільнофонд", завдяки синергії Фонду "Подільська громада", Фонд "МХП-Громаді" , за підтримки ІСАР Єднання ,у межах програми "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства".

Учасники заходу, зокрема діти, вихованці гуртків, учні закладів загальної середньої освіти нашої громади, проявили своє вміння по виготовленню сувенірів на майстер - класах, продемонстрували свою творчість на виставці декоративно- ужиткового мистецтва, вразили своїми талантами у яскравих виступах на сцені, висловлювали свою любов до України та дякували Захисникам за можливість жити та творити на рідній землі.

В ході заходу всі бажаючі мали можливість придбати сувенір на згадку, поласувати смаколиками у "духмяній хаті" та спробувати свою вдачу у супер - лото, тим самим долучитись до благодійної справи створення Арт-простору для дітей з особливими освітніми потребами.

Попри всі труднощі сьогодення, сила нашої громади - у єдності заради спільної мети. Тож, дуже приємно, що для здійснення мрії дітей, займатися творчістю в сучасних умовах, завдячуючи всім учасникам благодійного заходу вдалося зібрати кошти у сумі 40 540 гривень. Подяками селищного голови Володимира Коваленка за активну участь у заході були відзначені творчі колективи, учасники художньої самодіяльності та майстри народно-ужиткового мистецтва громади.

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку та допомогу у реалізації проєкту ГО "Катеринопільщина", БФ " МХП - Громаді" та БФ "Подільська громада", голові ГО “Черкащани", депутату обласної ради Олександру Коваленку та кожному учаснику заходу, хто долучився своїм внеском до доброї справи.

Також за організацію благодійного заходу дякуємо працівникам Катеринопільського будинку дитячої та юнацької творчості, Будинку культури, Публічної бібліотеки, вчителям і учням освітніх закладів територіальної громади та працівникам селищної ради.

Безмежна вдячність та шана сьогодні нашим Збройним Силам України за наш захист, можливість у складний для всієї країни час працювати заради розвитку та здійснення мрій наших дітей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора