Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради та жителів Катеринопільської територіальної громади

Дата: 13.02.2024 11:09
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

  23 лютого  2024 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської селищної ради, відбудеться  пленарне засідання  38 чергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

 

 

Порядок денний (проект)

пленарного засідання чергової  38 сесії

Катеринопільської селищної ради VIII скликання

23.02.2024

1.Про звіт селищного голови за 2023 рік.      

2.Про затвердження звіту про виконання бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади  за   2023 рік.                                                            

3.Про  звіт  селищного  голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими  органами Катеринопільської селищної ради за 2023 рік.

4. Про  виконання фінансового  плану комунального підприємства ″Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарствоʺ Катеринопільської селищної ради   за 2023 рік

 5.Про  виконання фінансового  плану комунального некомерційного підприємства ″Катеринопільська багатопрофільна лікарняʺ  за 2023 рік

 6.Про виконання фінансового  плану комунального некомерційного підприємства ″Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомогиʺ  за 2023 рік.                                                                     

7. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

8. Про внесення змін до Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради на 2024-2025 роки.

 9. Про внесення змін до Програми організації та фінансування громадських робіт на 2024 рік.    

 10. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 № № 37-15/VIIІ "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2024 рік (2356600000)".  

11. Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.04.2021 №6-1/VIII.             

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Підопригорі Олександру Никифоровичу.

 13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Гавриш Жанні Антонівні.                                                                

 14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Стогнієнку Василю Володимировичу.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Кононенку Станіславу Петровичу.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Трохименку Олександру Олександровичу.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Ополончику Анатолію Васильовичу.                                                

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Лисиці Петру Савовичу.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Попову Миколі Валерійовичу.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Хаменушку Олександру Івановичу.

21.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Хаменушку Володимиру Олександровичу.

22.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Хаменушко Наталії Вікторівні.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Олешко Катерині Яківні.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Репетило Ганні Олександрівні.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Міняйлу Юрію Пилиповичу.                                                   

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Атаманюк Тамарі Вікторівні.

27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Савченку Сергію Валерійовичу.

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Трошину Денису Олеговичу.

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Трохименко Тетяні Василівні.

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Вельган Наталії Миколаївні.

31. Про виключення об'єкта оренди з переліку Другого типу.

32. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора