Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда «Вікторія» здобула перемогу в дитячому чемпіонаті Звенигородського району з футзалу серед команд дівчат 2011 -2012  р.н.

Дата: 12.02.2024 10:09
Кількість переглядів: 27

Фото без опису4 лютого у м. Звенигородка проводився Чемпіонат Звенигородського району з футзалу серед команд дівчат 2011 -2012  р.н.У змаганнях прийняли участь чотири команди : «Жайвір» м. Шпола, «Ніка» с. Лебедин Шполянська ОТГ, «Вікторія» Катеринопіль та «СК Ватутіно» м. Ватутіно.

У першій грі доля звела команду наших дівчат з дівчатами з команди «Жайвір» і в напруженій боротьбі наші дівчата отримали перемогу з рахунком 4 : 3. Знаходячись на емоційному підйомі наші дівчата отримали ще дві впевнені перемоги над командами з Ватутіно та Лебедина. В підсумку наші дівчата стали чемпіонками Звенигородського району. Команда «Жайвір» обігравши команди «Ніка» та «СК Ватутіно» - стала срібним призером Чемпіонату. В боротьбі за бронзові медалі команда «Ніка» показала кращу гру і отримала перемогу.

Команди переможці та призери були нагороджені кубками та медалями. Кращим гравцем змагань було признано Ткаченко Дашу («Вікторія» Катеринопіль)

Щиро вітаємо команду дівчат "Вікторія" зі здобутою Перемогою та бажаємо успішних ігор та ще більше перемог.

Асоціація футболу Звенигородського району, яка проводила ці змагання подбала і про пряму трансляцію ігор (запис ігор можна переглянути за  посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=aRyF32NAB1o&t=59s

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора