Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільському ліцеї №1 проводяться змагання в рамках проекту «Пліч-о-пліч- всеукраїнські шкільні ліги».

Дата: 06.02.2024 10:38
Кількість переглядів: 51

 Фото без опису За ініціативи Президента України Міністерством освіти і науки України реалізується інноваційний проект «Пліч-о-пліч- всеукраїнські шкільні ліги».

   Учні 4-10 класів - учасники проекту змагаються під гаслом «Разом переможемо». Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - змагання не лише про фізичну культуру, адже спорт тренує не лише тіло. Спорт загартовує характер, допомагає соціалізуватися, об'єднує у спільноти друзів, покращує емоційний стан дитини, що особливо цінно під час війни. Тому важливо, аби спорт став трендом серед дітей і молоді. Ці змагання серед учнів закладів загальної середньої освіти з п'яти видів спорту: волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування, черліденгу. У Катеринопільському ліцеї №1 в межах цього проекту стартував 1 етап: сформовано збірні команди по волейболу (хлопці і дівчата), баскетболу ( хлопці і дівчата), черліденгу та футзалу (хлопці).

  В рамках підготовки до 2 етапу (першість Катеринопільської громади) було проведено товариські ігри між волейбольними та футзальними командами хлопців Катеринопільських ліцеїв №1 та №2. Цей проєкт - не лише можливість виявити свій спортивний талант, а й змога спілкуватися та змагатися з однолітками із різних куточків України.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора