Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШЕ ПРАВО ЖИТИ ТА ПРАЦЮВАТИ У СВОЇЙ КРАЇНІ, А МИ ПРОДОВЖУЄМО ЇМ ДОПОМАГАТИ

Дата: 19.01.2024 17:05
Кількість переглядів: 66

Фото без описуДнями до Катеринопільської селищної ради звернулась мати нашого земляка-військовослужбовця Олексія Олійника, жителя села Шостакове, який перебуває наразі на передових позиціях Покровського напрямку, про надання допомоги у придбанні військової форми, берців та плитоноски для її сина.

Тож, за рахунок коштів, які надійшли на благодійний рахунок ГО "Організація ветеранів Катеринопільської територіальної громади" від зарахування одноденного заробітку працівників селищної ради, комунальних підприємств, закладів і установ, а також враховуючи внески сільгосптоваровиробників, небайдужих підприємців та жителів громади для захисника було відразу придбано тактичну військову форму та берци.

На зібрані кошти працівників Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги та одного з підприємців селища вже придбано і найближчим часом буде відправлено для Олексія Олійника плитоноску.

Також, працівники селищної ради разом з жителями Шостаківського старостинського Фото без описуокругу долучились до формування посилки захиснику, зібравши для воїна речі першої необхідності та смаколики, зокрема: газові балончики, вологі серветки, теплий одяг, медичні препарати, продукти швидкого приготування, чай, каву, солодощі та ін.

Долучились до збору допомоги земляку і волонтери з «Теплого фронту», які передали окопні свічки, пакети із сухофруктів та горіхів і теплі шкарпетки.

Фото без описуЗ початку цього року ми продовжуємо роботу з організації відправки необхідного нашим землякам на передові позиції фронту. Нещодавно за рахунок коштів ГО "Організація ветеранів Катеринопільської територіальної громади" за зверненням дружини військовослужбовця Сергія Крутія із Вікниного, який стоїть на захисті рідної землі від російського окупанта на Авдіївському напрямку, було придбано та відправлено захиснику шолом-танковий та зимову військову форму.

Дякуємо всім, хто бере активну участь у спільній праці спрямованої на допомогу та підтримку наших Воїнів!

Наша безмежна вдячність всім Захисникам за кожен день, який наближає нашу країну до великої ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора