Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради та жителів Катеринопільської територіальної громади

Дата: 10.01.2024 12:55
Кількість переглядів: 96


Фото без опису

  12 січня  2024 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської селищної ради, відбудеться друге пленарне засідання   37 чергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

 

 

 

Порядок денний (проект)

пленарного засідання другого пленарного засідання чергової  37 сесії

Катеринопільської селищної ради VIII скликання

12.01.2024

 

1. Про результати проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування смт Катеринопіль.                                                                

2. Про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Катеринопільської селищної територіальної громади.

3. Про  внесення змін до Програми розвитку дорожньої інфраструктури  і фінансування робіт, пов’язаних із реконструкцією, капітальним, поточним, дрібним ремонтом та експлуатаційним утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності  у Катеринопільській селищній територіальній громаді на 2024-2025 роки.

4. Про внесення до комплексної Програми "Турбота" на 2021-2025 роки. 

5.Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 № № 37-15/VIIІ "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2024 рік (2356600000)".

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Любарському Анатолію Петровичу.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Шуляк Тетяні Василівні.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність Погорілому Олександру Віталійовичу.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Доценку Сергію Миколайовичу.

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Фесенку Володимиру Олександровичу.                           

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Калиушко Людмилі Яківні.

12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) невитребуваної земельної частки (паю) ТОВ ″Урочище Журавське″.                                                                

13. Про внесення змін до договору оренди землі від 20.01.2020.

14. Про передачу в оренду ТОВ  ″НВФ ″Урожай″ невитребуваних земельних часток (паїв).   

15.  Про внесення змін до договору оренди землі від 14.01.2020 щодо земельних ділянок за межами с.Бродецьке  укладеного з  ТОВ  ″НВФ ″Урожай″.                                                   

16. Про внесення змін до договору оренди землі від 14.01.2020 щодо земельних ділянок  за межами с.Гуляйполе  укладеного з ТОВ  ″НВФ ″Урожай″.                                                       

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду Мангул Галині Вікторівні.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, цільове призначення якої змінюється із земель запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам). 

19.Про надання згоди на списання майна, що перебуває на балансі селищної ради.           

20. Про внесення змін до рішення селищної ради від 08.12.2020 №1-26/VIII.

                                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора