Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Днями фахівці Катеринопільського відділу Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ провели робочу зустріч з колегами Катеринопільської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області.

Дата: 09.01.2024 17:12
Кількість переглядів: 46

Фото без описуОбговорили можливості  державних  програм, впроваджених для підтримки бізнесу, соціально незахищених верств населення, зокрема, молоді, внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та учасників бойових дій.

Соціальний бізнес має стимулювати соціальні зміни і тому служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних виплат, спрямованих на  зменшення податкового навантаження та сприяння легалізації  найманої праці. Про це йшла мова на зустрічі.   Спільною метою в роботі як податкової служби,  так і служби зайнятості  є  створення нових та легалізація діючих робочих місць,  надання повного соціального пакету найманим працівникам протягом декількох років, своєчасна та у повній мірі сплата податків і зборів,  і як результат - розвиток економіки нашої держави на шляху до перемоги.  

          Зустріч пройшла в діловій і невимушеній атмосфері. За її результатами вирішено активізувати спільну роботу з роботодавцями для популяризації всіх видів послуг, які надаються службою зайнятості. Для цього в приміщенні податкової інспекції розміщено інформаційні матеріали для роботодавців.

На сьогодні об’єднання зусиль для реалізації державної політики – головний вектор роботи в наших установах, тож  досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора