Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Новим 2024 роком

Дата: 31.12.2023 15:46
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Дорогі жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

   Минає ще один складний рік для нашої держави. Рік нашого спільного болю від втрат, біди і тривог  в результаті  повномасштабної війни, яку розпочала росія на нашій рідній землі. 
   Ми разом з вами і надалі залишаємось єдиними у  спільній  меті - наближення Перемоги нашої України над ворогом.
  Від щирого серця вдячні  всім  мешканцям   територіальної  громади,  волонтерам, благодійникам  за активну громадянську позицію, небайдужість,  жертовність,  волонтерську діяльність, за  готовність жити і працювати на благо рідної країни та своєї малої Батьківщини.
   Дякуємо тим людям, які  невтомно працювали для розвитку Катеринопільської територіальної громади  в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. 
   Низький уклін, глибока  вдячність нашим воїнам-захисникам за служіння своїй державі та її народові, за відвагу, мужність і стійкість.
Ви наш сталевий щит, наша міць і гордість.
   Схиляємо голови у вічній скорботі, безмежній вдячності і шані за нашими загиблими  Героями, які віддали життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність своєї країни.
    У Новий 2024 рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще  майбутнє як в Україні, так і в кожного з нас. 
   Тож  нехай Новий рік принесе всім  міцного здоров'я, щасливої долі, родинного затишку і добра, спокою і злагоди, впевненості  у майбутньому,  а найголовніше – Перемоги та Миру нашій Україні!

З Новим 2024 роком!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора