Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась нарада щодо впровадження ЗУ „Про адміністративну процедуру“

Дата: 14.12.2023 17:01
Кількість переглядів: 234

Фото без опису  15 грудня 2023 року набуває чинності Закон України „Про адміністративну процедуру“, який регулює взаємовідносини органів публічної влади та фізичних і юридичних осіб щодо розгляду і вирішення адміністративних cправ. Він запроваджує універсальні правила та процедури для усіх сфер публічного адміністрування, в тому числі і органів місцевого самоврядування, при взаємодії з громадянами та бізнесом. Подібні закони працюють майже у всіх державах-членах Європейського Союзу.

  З метою ефективної підготовки до впровадження нового Закону селищним головою Володимиром Коваленком та керуючою справами виконавчого комітету селищної ради Оленою Поліщук проведено нараду з керівниками виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.Фото без опису

   В ході наради учасники узгодили план впровадження ЗУ „Про адміністративну процедуру“ в органі місцевого самоврядування та комунальних закладах територіальної громади. Також опрацювали необхідні навчальні та довідкові матеріали , які допоможуть правильно застосовувати Закон на практиці у щоденній роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора