Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2023 09:40
Кількість переглядів: 73

Фото без описуШановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, жителі Катеринопільської територіальної громади!

14 грудня Україна відзначає пам'ятну дату — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня ми згадуємо кожного, кому судилося першим взяти на себе удар нечуваної небезпеки й зупинити її ціною власного життя і здоров'я. Цей день вкотре нагадує нам про важливість особливих заходів безпеки у сфері використання атомної енергетики. Особливо зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою.

І сьогодні наш обов‘язок завжди пам'ятати подвиг Героїв-ліквідаторів, які зупинили ядерне пекло ціною власного життя. Низько вклоняємось та висловлюємо безмежну вдячність усім ліквідаторам, за вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч і відвів біду від прийдешніх поколінь.

У цей пам'ятний день щиро зичимо всім ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та членам їхніх родин міцного здоров’я, довгих років життя, достатку і злагоди, благополуччя та мирного неба над головою. Нехай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора