Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Катеринопільська територіальна громада отримала пожежний автомобіль від наших німецьких друзів!

Дата: 12.12.2023 17:32
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

За підтримки та фінансування Уряду Німеччини, завдяки платформі Cities 4 Cities | United 4 Ukraine, Катеринопільська селищна територіальна громада отримала гуманітарну допомогу у вигляді пожежного автомобіля в рамках проєкту міста Зіндельфінген PHOENIX4UA!

Автомобіль Daimler-Benz переданий пожежній команді с.Лисича Балка, які є місцевим пожежно-рятувальним підрозділом. Члени команди несуть службу в режимі постійної готовності до виконання необхідного комплексу робіт в умовах пожеж та надзвичайних ситуацій в населених пунктах Катеринопільської та сусідньої Мокрокалигірської територіальних громад.

Ми висловлюємо повагу та щиру вдячність громаді міста Зіндельфінген (https://www.facebook.com/Sindelfingen.de/, меру міста Зіндельфінген Dr. Bernd Vöhringer (https://www.facebook.com/bernd.voehringer.sindelfingen/ ) та Kateryna Batishcheva Projektleiterin PHOENIX4UA Eine Initiative der Cities 4 Cities | United 4 Ukraine Stadt Sindelfingen за цей потрібний та важливий для нашої громади спецавтомобіль. Завдяки такій підтримці місцева пожежна команда зможе ефективніше забезпечувати захист життя і здоровʼя наших мешканців та їх власності від пожеж.

Дякуємо меру міста Ліндлар Георгу Людвигу за теплий прийом представників Катеринопільської територіальної громади Василя Римара і Дмитра Ратушного, які отримали пожежний автомобіль в Німеччині та доставили його до нашої громади.Успішна реалізація проєкту стала можливою завдяки зусиллям координатора від Катеринопільської селищної ради - Ніни Бабушко, начальника відділу комунікації, зовнішніх зв'язків та проектної роботи апарату.

Слова вдячності висловлюємо нашим благодійникам: заступнику директора Агрофірми "Хлібороб" у формі ТОВ Ігорю Кізяєву, голові ФГ "Агро-Вікторія Катеринопіль", депутату Черкаської обласної ради Олександру Коваленку, голові С(Ф)Г "Яна" Михайлу Скалозубу та директору ТОВ ім Гетьмана В.П. Олегу Бабченку за надану фінансову допомогу для організації поїздки представників громади до Німеччини.

Від всього серця вдячні німецьким друзям за підтримку України та проявлену увагу до Катеринопільської територіальної громади!

Запрошуємо відвідати Україну та сподіваємося на зустріч у нашій громаді - краї хліба, квітів та добра!

Слава Україні! Слава друзям, які поруч у такий надважкий час!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора