Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформаційне повідомлення про початок проведення І етапу консультацій з громадськістю щодо перейменування смт Катеринопіль

Дата: 11.12.2023 17:10
Кількість переглядів: 76

       Фото без описуКатеринопільська селищна рада оголошує початок проведення І етапу консультацій з громадськістю щодо перейменування смт Катеринопіль Звенигородського району Черкаської області:

збір пропозицій  щодо перейменування смт Катеринопіль.

 

  Організатор проведення консультацій з громадськістю - Катеринопільська селищна рада.  

      Збір пропозицій проводиться з метою залучення до громадського обговорення громадян, які мають намір внести пропозиції щодо найменування населеного пункту Катеринопіль, який може бути перейменовано Верховною Радою України за рекомендацією Українського інституту національної пам’яті.

    Консультації з громадськістю  проводяться відповідно до Закону України  "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики  в Україні і деколонізацію топонімії", рішення Катеринопільської селищної ради від 07.12.2023  № 36-23/VIII  "Про організацію проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування смт Катеринопіль".

     На І етапі консультацій громадяни України, які досягли 18 років можуть подати:

пропозиції щодо перейменування смт Катеринопіль (наприклад: підтримую перейменування, не підтримую перейменування, пропоную зберегти існуючу назву тощо);

пропозиції вибору нової назви для перейменування.

     Строк прийняття пропозицій: з 12.12.2023 до 18.12.2023 (до 17.00 години).

   У пропозиції має бути зазначено: прізвище, імʼя, по батькові, контактний телефон та адреса особи, яка їх подає, викладено обгрунтування внесеної пропозиції. Письмова пропозиція має бути підписана особою, яка її подає.

     Пропозиції учасників І етапу консультацій  подаються в письмовій формі одним із вказаних способів:

  • надсилаються електронною поштою на електронну адресу Катеринопільської селищної ради: sr.kater.ck@ukr.net;
  • надаються особисто секретарю робочої групи за адресою: 20501, Черкаська обл., Звенигородський район, смт Катеринопіль, вул. Соборна, 12, каб. №202.

Тел. для довідок: (04742) 2 24 39 (відповідальна особа – Олена Адаменко)

      Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

     Пропозиція щодо найменування населеного пункту має відповідати вимогам Закону України "Про географічні назви", не суперечити нормам чинного законодавства та відповідати стандартам державної мови.

       Запрошуємо вносити пропозиції щодо перейменування смт Катеринопіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора