Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На засіданні виконавчого комітету розглянули невідкладні питання фінансування та погодили проекти цільових програм на 2024 рік

Дата: 11.12.2023 10:04
Кількість переглядів: 162

Фото без описуЗасідання розпочали з вшанування хвилиною мовчання мужніх Героїв-захисників з нашої Катеринопільської територіальної громади, які загинули в бою від початку повномасштабного вторгнення росії, а також тисяч українців - військових і цивільних, які віддали свої життя за незалежність України, волю та майбутнє українського народу.

В ході засідання першими були розглянуті та погоджені зміни до програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства Катеринопільської багатопрофільної лікарні на 2023 рік. 
Також члени виконавчого комітету погодили проект рішення селищної ради  щодо внесення змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2023 рік, яким передбачається фінансування інших невідкладних видатків, які необхідно здійснити до кінця бюджетного року, особливу увагу приділивши захищеним статтям витрат з метою недопущення заборгованості.

Далі перейшли до розгляду проектів програм, які містять завдання для громади на наступний 2024 рік. 

З метою тимчасової зайнятості жителів Катеринопільської територіальної громади погодили Програму організації та фінансування громадських робіт на 2024 рік.

У зв’язку з необхідністю створення належних умов для внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб в місцях компактного проживання, що формуються на території громади, виконавчим комітетом схвалено проект рішення селищної ради "Про Програму підтримки у 2024 році внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у зв’язку із введенням воєнного стану", адже не все заплановане вдалося реалізувати в цьому році. Проект подано на розгляд депутатів селищної ради.

Під час засідання, враховуючи важливість забезпечення належного соціального захисту відповідних категорій населення територіальної громади було також розглянуто питання внесення змін до Програми "Соціальний хліб" та Комплексної програми "Турбота", якими передбачено продовження терміну їх дії і на наступний рік.
Також члени виконавчого комітету погодили продовження терміну діїФото без опису Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони  на території Катеринопільської територіальної громади та Програми надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.
Врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини селищної ради, члени виконавчого комітету надали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів трьом дітям із числа внутрішньо переміщених осіб.

Всі запропоновані проекти рішень, члени виконавчого комітету детально розглянули та підтримали одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора