Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В залі засідань селищної ради відбувся урочистий захід з нагоди відзначення в Україні професійного свята -Дня місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2023 17:42
Кількість переглядів: 121

Фото без описуСьогодні в залі засідань селищної ради відбувся урочистий захід з нагоди відзначення в Україні професійного свята -Дня місцевого самоврядування. 

   У заході  взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, депутат обласної ради Олександр Коваленко, перший заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задеряка, депутати селищної ради, керівники комунальних підприємств, установ, закладів, організацій, старости та діловоди старостинських округів, працівники селищної ради.
      У своєму зверненні до присутніх у залі, селищний голова Володимир Коваленко відмітив, що  вже другий рік триває найскладніший період в історії незалежної України, де перед місцевими радами  постійно постають нові завдання і виклики. Повномасштабна війна об’єднала всіх навколо спільної мети  –забезпечення надійного тилу для наших воїнів, функціонування всіх комунальних підприємств, закладів та організацій,  підтримки внутрішньо переміщених осіб та населення територіальної громади в умовах воєнного стану.  Це відповідальна і водночас складна робота, яка часто потребує прийняття непростих рішень.    
   Селищний голова подякував всім, хто сумлінно та наполегливо сьогодні працює на благо держави та нашої територіальної громади. Особливі слова подяки висловив також ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Побажав всім міцного здоров'я, добробуту та злагоди в родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді і нашій Україні.
     Також  із словами щирих привітань до учасників заходу звернувся депутат обласної ради Олександр Коваленко, який також відзначив злагоджену роботу органів місцевого самоврядування в непростих умовах воєнного стану, заради виконання спільного завдання − відстояти незалежність і цілісність нашої держави.

    З вітальним словом звернулись  перший заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задеряка та голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, які  привітали  присутніх з професійним святом, подякували за співпрацю у спільній справі допомоги Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, жителям деокупованих територій, які постраждали від війни та вагомий внесок територальної громади у соціально-економічний розвиток району. Побажали  всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, наснаги, професійних успіхів та якнайшвидшої  Перемоги.  
        Представники влади під час заходу провели нагородження та подякували депутатам, членам виконавчого комітету, працівникам старостинських округів та селищної ради за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, відповідальність, активну громадську позицію у розбудові Катеринопільської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора