Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у XVІІ Українському муніципальному форумі

Дата: 06.12.2023 13:18
Кількість переглядів: 92

Фото без описуСелищний голова Володимир Коваленко 4-5 грудня 2023 року взяв участь у  XVІІ Українському муніципальному форумі «Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України», який у Києві проводила Асоціація міст України.

Також участь  у Форумі взяли  більше 400 представників муніципалітетів України та Європи, Парламенту, Уряду, інших органів державної влади України, Європейського Парламенту, Ради Європи, дипломатичного корпусу, міжнародних організацій, ЗМІ.
За два тематичні дні було проведено:
– «День Діалогу» в рамках Проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво, що впроваджується Асоціацією міст України за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe;
 – «День Прозорості» в рамках Проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні» Ради Європи.

Цей муніципальний форум став майданчиком для відкритих дискусій та вироблення спільної позиції представників місцевого самоврядування, державної влади та міжнародних партнерів щодо подолання  викликів та втілення нових ідей і перспектив з розвитку територіальних  громад під час війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора