Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітали волонтерів громади з нагоди Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2023 16:36
Кількість переглядів: 71

  Фото без описуСьогодні секретар селищної ради Наталія Цехмістренко та заступник селищного голови Ірина Міненко привітали зі святом невтомних   волонтерів  волонтерських центрів "Від серця до серця", "Теплий фронт", працівників Публічної бібліотеки і жителів Катеринопільської громади, вручивши  їм Подяку селищної ради та солодкий подарунок. Адже саме вони - трудівники тилу,   з перших днів повномасштабного російського вторгнення щоденно допомагають Захисникам України та громадянам, які через війну  змушені були покинули свій дім і знайшли прихисток у нашій територіальній громаді.

    Висловили їм свою  вдячність  за активну громадянську позицію, жертовність, добровільну благодійну діяльність, готовність жити і працювати на благо суспільства, Катеринопільської територіальної громади та задля  наближення Перемоги України.    
    Наталія Цехмістренко та Ірина Міненко від щирого серця побажали нашим  волонтерам  міцного здоров'я, родинного затишку і добробуту, життєвої наснаги,  успіхів у всіх починаннях та мирного неба над головою

Фото без опису.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора