Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

5 грудня - Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 09:21
Кількість переглядів: 52

Фото без описуШановні волонтери та жителі Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера, який щорічно 5 грудня відзначає вся світова спільнота.

Це свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В останні роки слово «волонтер» в Україні набуло особливого значення. Коли на нашу землю прийшла війна саме волонтери стали першими, хто підтримав наших воїнів та забезпечив усім необхідним, ставши їх справжніми ангелами-охоронцями. Тисячі українців, від старого до малого, згуртувались, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність нашої держави.

Сьогодні волонтери та жителі нашої територіальної громади є активними учасниками потужного волонтерського руху. Саме з вашої ініціативи і безпосередньої допомоги збираються гуманітарні вантажі, здійснюється пошив військової форми, плетуться захисні сітки, виготовляються окопні свічки, випікаються смаколики і готуються різні, консервації, тушонки, суміші швидкого приготування, для наших Захисників, проводяться благодійні заходи та збираються донати на ЗСУ.

Ризикуючи своїм життям, ви, волонтери, доставляєте гуманітарну допомогу як нашим воїнам на передові позиції, так і цивільному населенню, яке знаходиться поблизу зони бойових дій. Ви щоденно підставляєте плече допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Вітаючи зі святом, висловлюємо вам, шановні волонтери та жителі Катеринопільської громади, слова безмежної вдячності за вашу людяність, милосердя, патріотизм і безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею!

Міцного здоров’я вам, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої територіальної громади і всієї України!

Разом наближаємо Перемогу над окупантами!

З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора