Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

3 грудня -Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 46

Фото без описуЩороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю - людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості і колосальну жагу до життя і праці. 
 Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про непросту долю людей з вадами здоров’я не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують підтримки та уваги. 
   Саме в цей день  є добра нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і що ще треба зробити для покращення умов їх життя , щоб ніхто з них не почувався забутим та полишеним наодинці зі своїми проблемами, адже кожного дня вони долають труднощі, виявляють стійкість духу та непохитну віру у життя, якій можуть позаздрити більшість людей.  
    Сьогодні ми  висловлюємо слова щирої вдячності  всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки та допомоги — це вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.
   Зичимо людям з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я, благополуччя, щастя, мужності, віри та успіхів у всіх починаннях.

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора