Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко та депутат обласної ради Олександр Коваленко привітали вихованців та працівників відділення денного догляду дітей з інвалідністю, яке відзначало свій ювілей

Дата: 01.12.2023 17:02
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні  відділення денного догляду дітей з інвалідністю гостинно відкрило свої двері для всіх своїх діток, гостей, друзів та випускників, щоб разом відсвяткувати особливу подію в житті  закладу - День народження відділення!!! А це 20 років радощів і переживань, усмішок і сліз, амбіцій і досягнень! Вдділення денного догляду дітей з інвалідністю- це маленький острівець добра і любові в нашій Катеринопільській територіальній громаді, який з кожним роком стає все кращим завдячуючи усім працівникам Центру надання соціальних послуг селищної ради на чолі з директором Анною Жоломко, керівництву селищної ради, спонсорам, меценатам, громадським організаціям та й просто звичайним простим людям, які не залишаються байдужими і допомагають.

Завдяки їх тісній співпраці у закладі створено  найкращі умови для перебування, виховання та розвитку діток з особливими потребами. Сьогодні ми безмежно вдячні нашим воїнам-захисникам за можливість працювати і займатися улюбленою справою на рідній землі..

З ювілейним Днем народження відділення, його вихованців та працівників привітали селищний голова Володимир Коваленко та депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко. Їх постійна турбота про заклад та допомога, відчутна і сьогодні, адже вихованці отримали від них солодкі подарунки та три інвалідних візки, в яких є крайня необхідність. Візки передано відділенню  від обласної організації ВО "ЧЕРКАЩАНИ".

Щирі слова вітання та запашний коровай подарувала присутнім директор  Публічної бібліотеки територальної громади Любов Приємська. Традиційні зворушливі вітання  також лунали  від діток та колективу Центру розвитку дитини "Сонечко", які прийшли привітати  своїх друзів з подарунками та щирими посмішками.

З нагоди свята  для вихованців відділення було підготовлено цікаву розважальну програму, за участю аніматорів, а також  красиву та оригінальну фотозону. Приємним сюрпризом для всіх став  смачний святковий торт, який   приготував та вручив працівникам  випускник цього відділення Назар Гурський. Також важливою підтримкою в організації свята стала фінасова допомога, яку надав пастор Вербовецької церкви християн віри євангельської "Життя у Христі" Олександр Трохименко.

Працівники відділення, вихованці та їх батьки щиро вдячні всім гостям за увагу турботу, доброту і підтримку, за те, що у ювілейний День народження, подарували дітям справжню казку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора