Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась нарада щодо виконання завдань, пов'язаних з проведенням мобілізації та ведення військового обліку

Дата: 30.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 144

Фото без опису29 листопада у приміщенні Катеринопільської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулась нарада зі старостами та діловодами старостинських округів щодо виконання завдань, пов'язаних з проведенням мобілізації та ведення військового обліку. Участь у нараді взяли начальник 4-го відділу Звенигородського РТЦК та СП Анатолій Безуглий, начальник сектору поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції Анатолій Лимаренко.

Хвилиною мовчання учасники наради вшанували світлу пам'ять Героїв, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України.

Розпочавши нараду, селищний голова Володимир Коваленко наголосив, що сьогодні на органи місцевого самоврядування покладені визначені державою завдання щодо сприяння у проведенні мобілізації, тому всі відповідальні пФото без описурацівники селищної ради мають співпрацювати з представниками 4-го відділу Звенигородського РТЦК та СП і правоохоронними органами.

Анатолій Безуглий, начальник відділу РТЦК та СП поінформував присутніх щодо проведення невідкладних заходів з мобілізації на території Катеринопільської територіальної громади, які стосуються насамперед здійснення оповіщення і забезпечення своєчасного прибуття військовозобов’язаних до 4-го відділу РТЦК та СП. Також наголосив на необхідності безумовного виконання Порядку організації та ведення військового обліку призовників, Фото без описувійськовозобов’язаних та резервістів, який затверджений постановою КМУ від 30.12.2022 №1487.

В ході наради було проаналізовано стан виконання поставлених завдань щодо мобілізації, узгоджено алгоритм дій відповідальних осіб за ведення військового обліку та працівників 4-го відділу РТЦК та СП, ознайомлено із новими завданнями з проведення заходів мобілізації.

За наслідками наради узгоджено ряд спільних заходів для ефективного виконання поставлених завдань задля зміцнення обороноздатності нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора