Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про проведення невідкладних заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району

Дата: 29.11.2023 17:01
Кількість переглядів: 103

Фото без описуСьогодні селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась під головуванням Юрія Піковського, начальника районної військової адміністрації у м.Звенигородка.

Нарада відбулась за участю заступників голови районної військової адміністрації, працівників відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи, представників ТЦК та СП, районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області, голів територіальних громад та їх профільних заступників з питань мобілізації.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх героїв, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України.

В ході наради обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів, а також розглянули можливості фінансового забезпечення заходів мобілізації, а саме доставки військовозобов’язаних до військових частин.

Роман Здоренко начальник Звенигородського районного ТЦК та СП району,Фото без опису підкреслив важливість підтримки роботи районного територіального центру координації щодо оповіщення та служб призову, а також необхідність безумовного виконання територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

За результатами наради запрошені отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку, мобілізації та оборони, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора