Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

РАЗОМ - МИ СИЛА!

Дата: 29.11.2023 15:05
Кількість переглядів: 214

Фото без описуЗавдяки небайдужим людям Катеринопільської громади на минулих вихідних автомобіль нашого молодого воїна – земляка з Катеринополя, який боронить країну на Куп'янському напрямку, був повністю завантажений гуманітарною допомогою.

Збір був організований колективом селищної ради, старостами старостинських округів та ГО "Організація ветеранів Катеринопільської територіальної громади".

За рахунок коштів, які надійшли на благодійний рахунок цієї громадської організації від зарахування одноденного заробітку працівників селищної ради, зібраних коштів працівників Катеринопільського ліцею №2, а також внесків жителів громади, було закуплено гумові чоботи та дощовики непроникні у необхідній кількості на загальну суму 22 500 грн.

Фото без описуТакож для нашого захисника та його побратимів всім разом нам вдалося зібрати та передати:

теплий одяг (носки, рукавиці, кофти);

 продукти харчування (крупи, макаронні вироби, цукерки, печиво, консервацію (тушонку, варення, салати), сало, домашню випічку, олію, чай, каву, цукор, воду мінеральну);

засоби гігієни;

матеріали для утеплення бліндажів (матраци, ковдри, коври, теплоізол фольгований);

засоби швидкого обігріву (окопні свічки) та швидкого розпалювання (ватні диски з парафіном).

До збору допомоги нашим захисникам долучалися навіть наймолодші мешканці Фото без описутериторіальної громади. Одна з них - дівчинка Ніка, яка передала свій подарунок для воїнів, а також разом з бабусею напекли смачної випічки.

Висловлюємо вдячність жителям населених пунктів територіальної громади, колективам селищної ради, Катеринопільського ліцею №2, голові профспілки освітян Роксані Бойко, старостам старостинських округів, всім, хто долучився до збору необхідної допомоги нашому земляку та його побратимам.

Саме у такий складний час важливо бути в єдності, допомагати і підтримувати наших мужніх захисників.

Тримаймо стрій та разом наближаймо Перемогу!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора