Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 10:45
Кількість переглядів: 57

Фото без описуШановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

     Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи!Цей день – особлива дата в історії України. 10 років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності, щоб відстояти свою гідність та свободу. Цей протест став початком Революції Гідності, яка змінила хід історії України.
    Сьогодні ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, нашим воїнам, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. 
    День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Низький уклін  усім нашим Героям, які за століття української історії у різні часи та в різних куточках нашої країни віддали своє життя за цінності буття: свободу, гідність, праведність. Вони назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь.
       У День Гідності та Свободи щиро бажаємо вам мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.  Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! 

Слава Україні! Слава її Героям!

Зі святом!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора