Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним днем студента

Дата: 17.11.2023 09:54
Кількість переглядів: 91

Фото без описуШановні студенти Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем студента!

Період студентства – один із найщасливіших у житті. Це час масштабних планів і сподівань, безмежної віри у свої сили і здійснення найзаповітніших мрій. Але при цьому важливо не лише ставити амбітні цілі, а й знаходити у собі достатньо терпіння, сили волі й працелюбності для їх досягнення.

На жаль, сьогодні студентське життя затьмарене війною, адже наша держава змушена знову виборювати свою незалежність.

Тож саме вам, дорогі наші студенти, належить стати опорою на шляху відбудови, розвитку і процвітання України. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі в суспільних перетвореннях, великою мірою залежить, яким буде наше майбутнє.

В цей особливий день хочемо подякувати всім студентам за вашу самовідданість та наполегливість. Ви продовжуєте навчатися, незважаючи на всі труднощі сьогодення. Ви демонструєте всьому світу, що Україна – це країна, яка має майбутнє.

Бажаємо вам міцного здоров’я, любові, щастя та миру. Нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії. Успіхів вам у всіх справах та починаннях, віри у себе та впевненості в завтрашньому дні. Нехай День студента принесе вам багато радості, позитивних емоцій та нових вражень!

Зі святом!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора