Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Чкалова, Суворова, Червоний Яр та провулка Червоний в с. Новоселиця

Дата: 16.11.2023 17:00
Кількість переглядів: 131

 

Катеринопільська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення та внесення пропозиції  щодо перейменування вулиць Чкалова, Суворова, Червоний Яр та провулка Червоний в с. Новоселиця та запрошує усіх бажаючих жителів с. Новоселиця долучитись до обговорення даних пропозицій.

Організатор громадського обговорення – Катеринопільська селищна рада.

Пропозиції щодо перейменування вулиці Чкалова на вулицю Берегова, вулиці Суворова на вулицю Підгірна, вулиці Червоний Яр на вулицю Ярова та провулка Червоний на провулок Затишний в с. Новоселиця внесено селищним головою на підставі рекомендації комісії з найменування  та перейменування вулиць, площ, провулків, парків скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської селищної територіальної громади.

Громадське обговорення проводиться відповідно до Закону України  "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики  в Україні і деколонізацію топонімії", рішення Катеринопільської селищної ради від 24.09.2021 № 11-28/VIII "Про підготовку і внесення на розгляд селищної ради питань щодо найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської селищної територіальної громади" (зі змінами).

Громадське обговорення провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення вносяться в письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх вносить, протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 20501, Черкаська обл., смт Катеринопіль, вул. Соборна, 12, тел.:(04742)22104, електронну адресу: sr.kater.ck@ukr.net  або за посиланням: https://ksr.gov.ua/feedback/

Відповідальні особи за організацію проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиць Чкалова, Суворова, Червоний Яр та провулка Червоний  в с. Новоселиця:

начальник відділу містобудування,  архітектури, інфраструктури та житлово – комунального господарства селищної ради – Марина Красніцька;

начальник відділу організаційно-інформаційного забезпечення, запобігання та виявлення корупції апарату селищної ради її виконавчого комітету – Оксана Вишнівська;

начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради – Олена Адаменко;

староста Новоселицького старостинського округу – Павло Прокопенко.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі зустрічей з жителями: вулиць Чкалова, Суворова, Червоний Яр та провулка Червоний  в       с. Новоселиця, для розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць та провулка.

 Зустріч із жителями вулиці Чкалова в с. Новоселиця  провести    28 листопада 2023 року з 14:00 до 14:45 на вказаній вулиці.

Зустріч із жителями вулиці Суворова в с. Новоселиця  провести   28 листопада 2023 року з 15:00 до 15:45 на вказаній вулиці.

Зустріч із жителями вулиці Червоний Яр в с. Новоселиця  провести  28 листопада 2023 року з 13:00 до 14:00 на вказаній вулиці.

Зустріч із жителями провулка Червоний в с. Новоселиця  провести                    28 листопада 2023 року з 12:00 до 12:30 на вказаному провулку.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради за посиланням: https://ksr.gov.ua/gromadske-obgovorennya-schodo-perejmenuvannya-vulic-provulkiv-14-12-59-14-04-2022/  в строк до 25 грудня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора