Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Гагаріна та провулка Черняховського в с. Вікнине, вулиці Мічуріна та провулка Мічуріна в с. Грушківка

Дата: 16.11.2023 16:48
Кількість переглядів: 36

    Катеринопільська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення та внесення пропозиції  щодо перейменування вулиці Гагаріна  та провулка Черняховського в  с. Вікнине, вулиці Мічуріна та провулка Мічуріна в с. Грушківка та запрошує усіх бажаючих жителів  с. Вікнине та с. Грушківка долучитись до обговорення даних пропозицій.

Організатор громадського обговорення – Катеринопільська селищна рада.

Пропозиції щодо перейменування вулиці Гагаріна  на вул. Захисників України  та провулка Черняховського  на  провулок Дружби в  с. Вікнине, вулиці Мічуріна   на   вулицю  Лесі  Українки  та  провулка  Мічуріна   на   провулок

Тараса Шевченка в  с. Грушівка  внесено  селищним  головою на підставі рекомендації комісії з найменування  та перейменування вулиць, площ, провулків, парків скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської селищної територіальної громади.

Громадське обговорення проводиться відповідно до Закону України  "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики  в Україні і деколонізацію топонімії",  постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 "Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій", рішення Катеринопільської селищної ради від 24.09.2021 № 11-28/VIII "Про підготовку і внесення на розгляд селищної ради питань щодо найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської селищної територіальної громади" (зі змінами).

Громадське обговорення провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення вносяться в письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх вносить, протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 20501, Черкаська обл., смт Катеринопіль, вул. Соборна, 12, тел.:(04742)22104, електронну адресу: sr.kater.ck@ukr.net  або за посиланням: https://ksr.gov.ua/feedback/

Відповідальні особи за організацію проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиці Гагаріна  та провулка Черняховського в                с. Вікнине, вулиці Мічуріна та провулка Мічуріна в с. Грушківка:

начальник відділу містобудування,  архітектури, інфраструктури та житлово – комунального господарства селищної ради – Марина Красніцька;

начальник відділу організаційно-інформаційного забезпечення, запобігання та виявлення корупції апарату селищної ради її виконавчого комітету – Оксана Вишнівська;

начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради –  Олена Адаменко;

староста Вікнинського старостинського округу – Юрій Батора.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення провести у формі зустрічей з жителями: вулиці Гагаріна  та провулка Черняховського в  с. Вікнине, вулиці Мічуріна та провулка Мічуріна в с. Грушківка, для розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць та провулків.

 Зустріч із жителями вулиці Гагаріна в Вікнине  провести  22 листопада 2023 року з 10:00 до 11:00 на вказаній вулиці.

Зустріч з жителями провулка Черняховського в с. Вікнине провести 22 листопада 2023 року з 11:00 до 12:00 на вказаному провулку.

 Зустріч з жителями вулиці Мічуріна в с. Грушківка провести 22 листопада 2023 року з 12:00 до 13:00 на вказаній вулиці.

Зустріч з жителями провулка Мічуріна в с. Грушківка  провести 22 листопада 2023 року з 14:00 до 15:00 на вказаному провулку.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради за посиланням: https://ksr.gov.ua/gromadske-obgovorennya-schodo-perejmenuvannya-vulic-provulkiv-14-12-59-14-04-2022/  в строк до 25 грудня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора