Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

Дата: 16.11.2023 09:37
Кількість переглядів: 104

ШФото без описуановні працівники радіо, телебачення та зв’язку, ветерани галузі!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку! Цей день об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Ваша праця є важливою та відповідальною. Вона допомагає бути в курсі подій, залишатися на зв’язку з близькими та друзями, а також розвиватися та навчатися. Без сучасних комунікацій сьогодні неможливе цивілізоване, повноцінне життя.

Сьогодні, особливо під час російської агресії, ваша робота набула особливого значення, саме зараз ми всі відчуваємо важливість вашої праці, адже завдяки вам, ми щодня дізнаємося свіжі новини з життя нашої країни, розширюємо світогляд та орієнтуємося в процесах, що відбуваються в стрімко мінливому світі.

У день професійного свята прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну, наполегливу та нелегку працю. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку, достатку, невичерпної енергії, невтомного творчого пошуку, успіхів, втілення нових цікавих ідей та скорішої перемоги над ворогом.

Зі святом!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора