Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 10:20
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну. Нам особливо приємно, що наша громада багата творчими людьми. Завдяки вам, – справжнім творцям своєї справи, культура Катеринопільської територіальної громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими ідеями, цікавими формами роботи.

З початку повномасштабного вторгнення російського агресора, працівники галузі культури підіймають бойовий дух та настрій наших Воїнів, активно займаються волонтерською діяльністю, а також організовують збір коштів на своїх благодійних заходах для потреб військовослужбовців. Це ті люди, які зазвичай невидимі, але їх внесок у Перемогу є високим.

Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом вони звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення.

Висловлюємо слова щирої вдячності працівникам закладів культури громади, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, здобуті нагороди у різноманітних конкурсах, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки.

У цей день сердечно бажаємо всім вам міцного здоров’я, благополуччя, затишку в родинах, душевного тепла й енергії, нових професійних звершень на вашій щоденній творчій ниві. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а кожен день вашого життя буде мирним, світлим і сонячним!

З повагою,селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської

селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора