Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У ФГ "Агро-Вікторія-Катеринопіль" радо зустрічали вихованців Інклюзивного освітнього Хабу "ЧЕРКАЩАНИ"

Дата: 02.11.2023 11:17
Кількість переглядів: 80

Вихованців Інклюзивного освітнього Хабу "ЧЕРКАЩАНИ"  та їх батьків. гостинно приймав Олександр Коваленко, депутат Черкаської обласної ради у своєму  фермерському господарстві «Агро-Вікторія Катеринопіль». Адже, саме це господарство з початку повномасштабної війни стало прихистком для тварин, які  утримувалися в приватних зоопарках регіонів, де наразі проходять бойові дії.  Сьогодні, поруч з коровами, тут мешкають верблюди, лами, муфлони, буйволи, олені, дикобрази, поруч з індиками і качками - чорні лебеді, пелікани, мандаринки, павичі, декоративні рідкісні голуби, орли. Є тут і лисиці чорнобурки , і вовки, і єноти, і ще багато інших тварин, деякі з яких є червонокнижними.

Олександр Анатолійович, разом зі своїми онуками, розповідали про кожну тваринку - про її звички, особливості утримання, звідки прибула, як адаптувалася до нового місця проживання. Вразило, що маленькі Єва і Матвійко наскільки обізнані у всьому, що стосується мешканців ферми, що з легкістю відповідали на кожне питання відвідувачів та активно допомагали дідусеві проводити екскурсію.

На завершення, Олександр Анатолійович запросив гостей до щедрого столу, де особливо прийшлися до смаку малечі пиріжки з гарбузовою начинкою, дбайливо приготовлені кухарями господарства.

Додому дітки поверталися щасливі, втомлені, смачно нагодовані та сповнені незабутніх вражень. В дорогу кожен отримав пакунок із запашним медом та ароматним молоком.

Вихованці Інклюзивного освітнього Хабу "ЧЕРКАЩАНИ"  та їх батьки щиро вдячні Олександру Коваленку за пізнавальну та незабутню екскурсію, проявлені ним гостинність, доброту та щедрість.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора