Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Працівники КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" отримали перемоги в обласних конкурсах

Дата: 01.11.2023 08:40
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

   За результатами підведених підсумків КУ "Обласний центр народної творчості та культурно - освітньої роботи" Черкаської обласної ради наш комунальний заклад "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" посів ІІІ місце у номінації "Будинки культури" в обласному огляді-конкурсі серед базових клубних закладів, центрів культури і дозвілля територіальних громад та міських закладів культури клубного типу.

   Це вже друга перемога закладу, адже у 2020 році він ввійшов в четвірку найкращих клубних закладів області.

   Також за результатами проведення обласного конкурсу-рейтингу кращих фахівців культурно-освітньої та дозвіллєвої діяльності клубних закладів "Мистецький стрій у ДІЇ" Ірина Засунько, режисер Катеринопільського будинку культури здобула  І місце у номінації "Ведуча програм масових заходів".

Фото без опису

 

   У період війни культура – це та рушійна сила, яка тримає на своїх плечах культурно-інформаційний фронт. Працівники галузі культури підіймають бойовий дух та настрій наших Воїнів, активно займаються волонтерською діяльністю, а також організовують збір коштів на своїх благодійних заходах для потреб військовослужбовців. Це ті люди, які зазвичай невидимі, але їх внесок у Перемогу є високим.

    Щиро вітаємо працівників КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" зі здобутими перемогами та бажаємо подальших творчих успіхів і ще більше досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора