Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській публічній бібліотеці територіальної громади урочисто відкрито волонтерський простір.

Дата: 27.10.2023 08:44
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

                                                                                                 

Проект "Облаштування комфортного волонтерського простору "Разом ми сила" у КЗ "Публічна бібліотека територіальної громади" селищної ради став одним із 149 цьогорічних переможців Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив #Час_діяти_Україно! від Фонд "МХП-Громаді".

Загальна вартість проекту склала 94 тис.грн., з них понад 70 тис.грн. кошти благодійного фонду. Катеринопільська селищна рада долучилась до реалізації цього проекту та профінансувала проведення відповідних ремонтних робіт на суму більше 20 тис. грн.

В рамках проекту проведено поточний ремонт однієї з кімнат приміщення бібліотеки, де буде функціонувати волонтерський простір, придбано побутове обладнання, меблі та закуплено основи для маскувальних сіток. До проведення ремонтних робіт приміщення протягом усього часу активно долучались працівники Публічної бібліотеки територіальної громади.

25 жовтня на урочисте відкриття волонтерського простору завітали керівник Черкаського ХАБу Віталій Очеретяний, регіональний менеджер БО "БФ "МХП- Громаді " Валентина Вовкотруб, директор ВП "Катеринопільський" ТОВ "НВФ" Урожай" Микола Вовкотруб, заступник селищного голови Ірина Міненко, працівники закладів культури та соціального захисту територіальної громади, волонтери, учні та педагоги місцевих закладів освіти, громадськість селища.

У своєму виступі Віталій Очеретяний зазначив, що Благодійний фонд "МХП ГРОМАДІ" завжди підтримує людей активних, ініціативних, наполегливих і готових творити зміни в своїх селах і містечках власноруч. Тож в результаті реалізації цього проекту, завдяки ініціативі директора КЗ "Публічна бібліотека територіальної громади" Любові Приємській, підтримці селищної ради маємо комфортні умови для здійснення волонтерської діяльності у Катеринопільській громаді спрямованої на підтримку і допомогу нашим захисникам.

З вітальним словом до присутніх звернулась заступник селищного голови Ірина Міненко, яка відмітила, що з перших днів війни саме у приміщенні Публічної бібліотеки територіальної громади започаткував свою діяльність потужний волонтерський центр, на рахунку якого сотні гуманітарних вантажів відправлених на передові рубежі нашої країни. Привітавши усіх присутніх на урочистостях із закінченням реалізації важливого проекту, Ірина Міненко запевнила, що селищна рада і надалі підтримуватиме корисні ініціативи, спрямовані на розвиток територіальної громади. Подякувала і всім учасникам проекту за гарну результативну роботу, а представникам Благодійного Фонду "МХП-Громаді" ще й за постійну допомогу у підтримці місцевих ініціатив Катеринопільської територіальної громади.

Також зі словами щирої подяки до присутніх гостей звернулась директор Публічної бібліотеки територіальної громади Любов Приємська, яка розповіла про виникнення ідеї створення волонтерського простору, хід реалізації проекту, діяльність місцевих волонтерів-трудівників, які невтомно плетуть такі необхідні для наших захисників сітки, а також поділилась планами щодо розширення волонтерського простору із залучення до цієї справи молодого покоління. Адже допомога нашим військовослужбовцям - це справа сьогодні кожного українця.

В ході урочистого заходу переможцями проекту було організовано благодійну акцію по збору коштів на білу тканину для плетіння зимових сіток.Також здійснювався продаж виробів на підтримку ЗСУ працівниками Будинку дитячої та юнацької творчості. Волонтери продемонстрували майстер-клас з плетіння сіток для всіх охочих долучитися до цієї благородної справи. А працівники місцевого будинку культури порадували присутніх своїм патріотичним виступом та передали волонтерам державний прапор з побажаннями для наших воїнів-земляків.

Наприкінці заходу всіх учасників господарі пригостили запашним короваєм.

Приємно, що проект "Облаштування комфортного волонтерського простору "Разом ми сила" для Публічної бібліотеки територіальної громади став вже четвертим, який успішно реалізувався за підтримки компанії МХП та Фонду "МХП – Громаді".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора