Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Напередодні відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників.

Дата: 27.10.2023 12:27
Кількість переглядів: 56

Фото без опису  Напередодні відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників у Катеринопільській територіальній громаді покладено квіти до Обеліску Слави та пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО.
Участь у заходах взяли селищний голова Володимир Коваленко, працівники селищної ради та голова Організації ветеранів України територіальної громади Микола Поліщук.
Саме сьогодні ми із сумом і гіркотою згадуємо про події Другої світової війни, які мали трагічні наслідки для кожної української родини. І скільки б не минуло часу, ми завжди будемо пам’ятати, якою жахливою є війна і якою високою ціною дається Перемога. Фото без опису
У цей день віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві захищав рідну українську землю та наближав день Перемоги. Ми пишаємося нашими ветеранами і пам’ятаємо їх подвиги заради свободи, заради рідної України, заради життя на землі.
Фото без описуНа жаль, нам знову доводиться боротися та захищати нашу державу. Ми обороняємо найдорожче, що в нас є і ми обов’язкового переможемо!
 Народ, який пам’ятає звитяги своїх предків — непереможний.
Шануймо світлу й вічну пам’ять про всіх загиблих воїнів-визволителів!Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора