Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось засідання 35 сесії селищної ради

Дата: 25.10.2023 09:34
Кількість переглядів: 93

Фото без описуНаприкінці минулого тижня в залі засідань Катеринопільської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулася 35 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання. Засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих воїнів-захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

На початку засідання депутати внесли зміни до Програми організації харчування у закладах освіти Катеринопільської територіальної громади на 2021-2025 роки. Прийнятими змінами передбачається організація безкоштовного харчування для ще однієї категорії дітей. Це діти, батьки яких є військовослужбовцями і на даний час ще не отримали статусу учасника бойових дій, але вони беруть або брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Також зміни були внесені і до ряду інших цільових програм: економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки; профілактики злочинності в Катеринопільській територіальній громаді Звенигородського району на 2021-2025 роки; розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" на 2023 рік. Разом з цим прийнято рішення щодо змін до фінансового плану КНП ″Катеринопільська багатопрофільна лікарняʺ на 2023 рік.

Відповідні зміни депутати внесли і в бюджет територіальної громади. Зокрема:

на реалізацію Програми розвитку та підтримки КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня";

на Програму безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство";Фото без опису

на Програму благоустрою населених пунктів громади на 2023 - 2025 роки;

на Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із реконструкцією та ремонтом автомобільних доріг, вулиць і доріг комунальної власності.

Крім цього, виділено кошти на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян у сумі 100 000 гривень.

Фото без описуВідділу освіти, молоді та спорту селищної ради спрямовано кошти в сумі – 1 410 000 гривень на оплату праці працівникам дошкільної та загальної середньої освіти.

В ході засідання депутати розглянули заяви громадян, клопотання юридичних осіб та врахувавши висновки постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища прийняли відповідні рішення із земельних питань.Фото без опису

Також були внесені зміни до Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської селищної територіальної громади щодо строків проведення громадського обговорення та консультацій з громадськістю.

Підвівши підсумки розглянутих питань, селищний голова Володимир Коваленко подякував депутатам за злагоджену роботу та закрив пленарне засідання 35 сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора