Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбувся тренінг "Правила бою", який провели фахівці –психологи ГО "Атлант", за сприяння Фонд "МХП-Громаді".

Дата: 13.10.2023 16:10
Кількість переглядів: 96

Фото без опису12 жовтня у Катеринопільській селищній раді відбувся тренінг "Правила бою", який провели фахівці –психологи ГО "Атлант", за сприяння Фонд "МХП-Громаді" .

У заході взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, секретар селищної ради Наталія Цехмістренко, заступник селищного голови Ірина Міненко, регіональний менеджер Фонду "МХП-Громаді" Валентина Крижановська, дружини, батьки та члени родин військових, працівники соціального захисту та охорони здоров'я селищної ради, волонтери.

На початку заходу до присутніх звернувся селищний голова, який подякував Фонду "МХП-Громаді" за надану можливість отримати фахову допомогу від психологів ГО "Атлант", спрямовану на підтримку психологічного здоров'я наших захисників та їхніх родин. Адже всі ми з нетерпінням чекаємо Перемоги та швидкого повернення кожного нашого захисника до своїх рідних, тому готовність сьогодні має бути на всіх рівнях - від органів влади до родин захисників.

В ході заходу були розглянуті "Правила бою" - систему мислення бійця, яка допомагає вижити на фронті, але може ставати на заваді в цивільному житті. Також фахівці-психологи ділилися з учасниками своїм практичним досвідом та знаннями аби повернення військових у цивільне життя було легшим і швидшим, а рідні могли правильно їм у цьому допомогти. Після закінчення заходу з усіма бажаючими були проведені індивідуальні консультації.

Важливою подією цього дня, стало підписання Меморандуму про співпрацю між Громадською організацією "Центр підтримки Атлант" та Катеринопільською селищною радою. Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності сторін для взаємодопомоги та підвищення рівня соціальної та правової захищеності осіб, які брали участь в бойових діях або постраждали від збройної агресії, членів їх сімей, волонтерів та інших осіб, задоволення їх суспільних та інших інтересів, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги.

Селищний голова Володимир Коваленко подякував фахівцям - психологам за проведений змістовний тренінг "Правила бою" та запевнив на подальшій співпраці у реалізації спільної мети.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора