Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 09:16
Кількість переглядів: 92

Фото без описуШановні земляки, дорогі захисники та захисниці України!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України!
Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.
У цей день дякуємо всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від агресора на Україні. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.
Сьогодні низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.
Шановні захисники та захисниці! Дякуємо Вам за відданість Україні та її народу! Бажаємо міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром! Нехай Пресвята Богородиця береже кожну родину та нашу рідну Україну під своїм Покровом та нехай прийде Перемога, спокій та радість. Зичимо нашим воїнам удачі у визвольних боях.

Слава Україні! Слава її захисникам і захисницям!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора