Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2023 09:04
Кількість переглядів: 99

Фото без описуШановні ветерани та люди старшого покоління Катеринопільської територіальної громади!

Щороку, 1 жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників нашої громади.

Цього дня є чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток населених пунктів нашої громади, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Попри тяжкі випробування, які довелося пережити, а це жахи тоталітаризму, війни та репресій, ви зуміли вистояти й принести в життя найкращі чесноти волелюбного покоління – любов, гідність, справедливість. Ці риси допомагають і сьогодні чинити опір російській агресії. Ви є прикладом для наслідування нашому молодому поколінню.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням рідні та близькі вам люди.

Бажаємо вам міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові, душевного спокою та мирного неба над головою. Миру вам, оптимізму і благополуччя!

Зі святом!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора