Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським Днем бібіліотек

Дата: 30.09.2023 09:46
Кількість переглядів: 39

Фото без описуШановні бібліотекарі та ветерани бібліотечної справи Катеринопільської територіальної громади!

Щиро вітаємо вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек.
У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається одним з головних джерел інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.
Саме ваше відповідальне ставлення до справи і високий професіоналізм допомагають берегти і примножувати інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.
Щиро дякуємо вам за вашу благородну просвітницьку діяльність, за розвиток суспільної культури, за плекання любові до книги в юних читачів та внесок у виховання молодого покоління. Сьогодні ми також вдячні нашим бібліотекарям за те, що в цей нелегкий час вони працюють заради наближення Перемоги, активно займаються волонтерством і надихають своїм прикладом інших людей на благородні справи.
У день професійного свята,
бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту та злагоди у сім’ях, невпинного творчого пошуку та вдячних читачів.Нехай ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі допомагають людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал.

Зі святом!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора