A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським днем дошкілля

Дата: 24.09.2023 10:11
Кількість переглядів: 45

Фото без описуШановні вихователі та працівники  закладів дошкільної освіти Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

 Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля! 
 Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Завдяки вашій турботі, терпінню і мудрості  діти пізнають навколишній світ, розвивають свої здібності й таланти. Саме ви закладаєте в своїх вихованців основи людяності, готуєте їх до життя, яке сьогодні так швидко змінюється. Адже виховання, опіка, турбота на початку життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного виконання залежить майже все наше майбутнє.   
  У день професійного свята, висловлюємо щиру вдячність вихователям та всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддану працю, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм та турботу про найменших мешканців нашої територіальної громади. І надалі діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми.
   Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я й благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення, вдячності і поваги від малечі та їхніх батьків. Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя дають дружні сходи в серцях і душах наших дітей – майбутнього України!

Зі святом!
  

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора