A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській селищній раді відбулася робоча нарада з старостами та діловодами старостинських округів територіальної громади

Дата: 22.09.2023 11:24
Кількість переглядів: 61

Фото без опису20.09.2023 в Катеринопільській селищній раді відбулася робоча нарада з старостами та діловодами старостинських округів територіальної громади за участю працівників структурних підрозділів, апарату селищної ради та її виконавчого комітету.

Розпочали нараду із вшанування хвилиною мовчання загиблих захисників-земляків та всіх, хто загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

Далі селищний голова Володимир Коваленко окреслив завдання, які стоять перед органами місцевого самоврядування громади сьогодні та до кінця бюджетного року. Наголосив всім присутнім на злагодженій роботі всіх структурних підрозділів селищної ради та старостинських округів.

В робочому порядку обговорили підготовку до формування бюджетних запитів на 2024 рік та організації проведення громадських обговорень щодо перейменування вулиць і провулків в населених пунктах громади.

Особливу увагу було приділено питанню оформлення субсидій, пільг та державних допомог із врахуванням змін у законодавстві. Ознайомили працівників старостинських округів з відповідними нормативними документами, що необхідно використовувати в роботі.

Також було приділено увагу питанню удосконалення електронного документообігу апарату селищної ради із старостинськими округами.

З метою усунення недоліків та зауважень в роботі, діловодам та старостам старостинських округів було продемонстровано презентацію щодо особливості подання заяв на реєстрацію дублікатів заповітів, звернуто увагу на деякі питання підготовки видачі довідок.

Працівниками відділу реєстрації та муніципальних послуг селищної ради було звернуто увагу діловодів та старост щодо вжиття заходів з наповнення і актуалізації даних Реєстру територіальної громади та проінформовано їх щодо надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану їхнім відділом та Звенигородським районним відділом ДРАЦС.

Зупинились також на основних вимогах до видачі архівних довідок про заробітну плату на підставі відомостей трудових архівів, що знаходяться на зберіганні в старостинських округах. Обговорили застосування в роботі нового державного стандарту у сфері діловодства та організаційно-розпорядчої документації, а також типові помилки при складанні службових документів.

Підсумовуючи робочу нараду, було акцентовано присутніх на усвідомлене і відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків. Адже, саме від них залежить задоволення потреб жителів територіального округу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора