A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вихованці відділення денного догляду для дітей з інвалідністю центру надання соціальних послуг селищної ради відвідали ФГ "Агро-Вікторія Катеринопіль"

Дата: 21.09.2023 14:29
Кількість переглядів: 96

Фото без опису   

   На запрошення голови ФГ "Агро-Вікторія Катеринопіль", депутата Черкаської обласної ради Олександра Коваленка вихованці відділення денного догляду для дітей з інвалідністю центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради разом з своїми вихователями та батьками відвідали господарський двір фермерського господарства, де знайшли прихисток тварини, евакуйовані з територій ведення бойових дій на сході і півдні нашої країни.

   Діти мали змогу не тільки поспостерігати за тваринами, а й погладити і власноруч погодувати, заздалегідь приготовленими ласощами. Приємно були вражені кількістю тварин. Радо знайомились із осликами, зубрами, буйволами, оленями та верблюдами. Спостерігали за різновидами птахів, свиней, кіз та ягнят. З цікавістю відвідали ферму великої рогатої худоби. Із захопленням спостерігали за утриманням корів та телят. Вони не приховували своїх емоцій: веселий сміх, оплески, радість, здивування, море позитиву і нових вражень. Але на цьому екскурсія не закінчилась.

  Далі Олександр Анатолійович показав їм штучно створені ставки, в яких господарство розводить рибу та запропонував дітям порибалити. Для кожної дитини заздалегідь були приготовлені вудочки. Рибалка вдалася на славу! Всі рибаки були з уловом. І в нагороду за це отримали від господаря вудочки у подарунок.

    Ще Олександр Анатолійович показав своїм гостям надзвичайно красиве місце на пагорбі з красивими краєвидами та дерев'яними альтанками. Тут на дітей чекали: аніматори в костюмах казкових тваринок з своєю розважальною програмою, створена фотозона з тюків, осінніх квітів, гарбузів та святково накритий стіл з приготовленими стравами на вогнищі- шашликом, смаженою рибою та картоплею, солодощами, фруктами та морозивом.

   На прощання Олександр Анатолійович кожній дитині вручив подарунковий пакет з свіжим молоком з ферми, медом та кавуном.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора