A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

21 вересня - Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 11:25
Кількість переглядів: 79

Фото без описуШановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Для України це свято має особливе значення. Адже протягом усієї історії ми пережили вже стільки випробувань і втрат, що розуміємо цінність миру. Міжнародний день миру— не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні триває жорстока і кривава війна.

Сьогодні запорукою встановлення миру в Україні є Перемога над агресором, яку невпинно, крок за кроком наближають наші непереможні захисники і захисниці за потужної підтримки усього демократичного світу.

Слово Мир стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України, бо без миру немає дитинства,як і немає майбутнього. Кожен з нас мріє про якнайшвидшу Перемогу, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

Тож сьогодні ми молимося за мир та Героїв України, які ціною свого життя виборюють його на нашій землі. Щиро бажаємо щоб у наших домівках завжди панували мир, злагода і взаєморозуміння, а у нашій країні настала довгоочікувана Перемога!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора