Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко привітав рятувальників з професійним святом

Дата: 15.09.2023 17:14
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Напередодні професійного свята - Дня рятувальника України, яке відзначається 17 вересня, селищний голова Володимир Коваленко привітав колектив 2 державного пожежно-рятувального посту 4 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Черкаській області.

У вітальному слові селищний голова відзначив важливість цієї професії та щиро подякував за сміливість, вірність обов’язку, оперативне реагування у надзвичайних ситуаціях, постійну готовність прийти на допомогу, турботу про здоров’я і життя мешканців Катеринопільської територіальної громади.

Привітали колег з професійним святом також начальник 2 державного пожежно- рятувального посту Олександр Горбунов та заступник начальника Звенигородського районного управління ГУ ДСНС у Черкаській області Руслан Слободяник. Кращі співробітники були відзначені грамотами та подяками за мужність, сумлінну працю та вірність професійному обов'язку.

За самовідданість, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби та з нагоди Дня рятувальника селищний голова Володимир Коваленко вручив подяки Катеринопільської селищної ради працівникам 2 державного пожежно-рятувального посту.

Наприкінці урочистого заходу приємним подарунком для рятувальників став придбаний приватним підприємцем Геннадієм Савранським сучасний телевізор.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора