Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На стадіоні «Колос» в смт Катеринопіль відбувся футбольний турнір за участю команд юнаків 2010-2011 р.н.

Дата: 13.09.2023 14:38
Кількість переглядів: 428

Фото без описуНещодавно в Катеринополі відбувся футбольний турнір за участю команд хлопців 2010-2011 років народження, які представляли команди ДЮСШ (Катеринопіль), «Спартак»(Кропивницький), «Вікторі»(Миколаїв) та «Вікторі»(Первомайськ).

Звертаючись до учасників цього спортивного свята, голова Катеринопільської територіальної громади Володимир Коваленко наголосив, що воно відбувається завдяки тим, хто сьогодні захищає територіальну цілісність України від ворожих військ московітів. У цій війні Катеринопільська територіальна громада втратила 35 своїх героїв, ще 17 вважаються зниклими безвісти. І наш обовʼязок завжди памʼятати про них. І навіть у цей день – день, коли у змаганні на футбольному полі серед учасників турніру визначиться його переможець. Хай перемога дістанеться тому колективу, який найбільше її прагне.

Дівчата з футбольної команди «Вікторія»(Катеринопіль), які стали переможцями Всеукраїнського турніру, вручили короваї із зерна врожаю 2023 року, як символ достатку та незламності нашої держави.

А потім на стадіоні розгорнулися справжні футбольні баталії, в яких юні гравці намагалися продемонструвати свої вміння та навики, що їм прищепили їхні тренери.

У першій грі у двобої зійшлися команди Катеринополя та Кропивницького. Лік забитим голам на турнірі відкрив гравець господарів турніру Владислав Лановенко. Але «спартаківці» не знітилися і зрівняли рахунок. Гол у ворота Катеринопільської ДЮСШ провів Марк Маргінян. І все ж таки перемогу у цій грі святкували катеринопільчани. Переможний гол провів Орест Маковський.

Матч між командами «Вікторі» з Первомайська та «Вікторі» з Миколаєва завершився переконливою перемогою першої 3 : 0. Голи у ньому забивали Антон Гапонюк(двічі) та Туркот Дмитро.

Юні миколаївські футболісти і в наступному матчі не могли стримати натиск своїх кропивницьких ровесників, які домінували на полі більшість часу. Гра закінчилася з рахунком 2 : 0 на користь «Спартака». У воротах суперника «розписалися» Андрій Шувалов та Тимофій Коваленко.

Після цієї зустрічі було проведено конкурси на футбольну майстерність, в кожному з яких команди представляв один учасник. Найкращим в номінації «Удар на точність» став Роман Бойко з Миколаєва, Найвправніше жонглював футбольним мʼячем Гліб Корець зі «Спартака». У «Битві капітанів» переміг Владислав Лановенко з Катеринопільської ДЮСШ. У «Битві воротарів» переможцем став Денис Олефіренко з первомайської «Вікторі».

У наступній грі команда Катеринопільської ДЮСШ без проблем розібралася зі своїм опонентом – первомайською «Вікторі». Два голи справжнього лідера катеринопільського колективу Владислава Лановенка стали окрасою цього видовищного матчу.

Без проблем довели свою перевагу над миколаївською «Вікторі» юні футболісти «Спартака». По голу в кожному таймі забив Давид Полтавчук.

Найбільш результативним на турнірі став матч ДЮСШ (Катеринопіль) – «Вікторі»(Миколаїв) - 5 «сухих» голів побували у воротах миколаївців. Знову нестримним був капітан катеринопільчан. Владислав Лановенко ще у першому таймі двічі вразив ворота суперників. Авторами інших голів стали Денис Лисяний, Димитрій Кисельов та Орест Маковський.

Вболівальники та гравці команд мали змогу поласувати смачною кашою, приготованою старостою Пальчиківського старостинського округу Миколою Бобровим.

За результатами турніру кращими гравцями своїх команд стали Анатолій Устінов(«Вікторі»(Миколаїв)),ДмитроШкурко(«Вікторі»(Первомайськ)),Данило Сакалош(«Спартак»), Тимофій Красуцький(Катеринопільська ДЮСШ).

Кращим воротарем турніру визнано Костянтина Лущенка («Спартак»). Кращим захисником став Антон Гапонюк («Вікторі»м.Первомайськ). Кращим бомбардиром став Владислав Лановенко(ДЮСШ Катеринопіль). До речі, для нього матч проти милаївців виявився прощальним у склалі катеринопільської команди, адже спеціально за цим хлопчиною в Катеринопіль приїхав тренер-селекціонер ФК «Кривбас»(м. Кривий Ріг) Василь Васильович Попов. Він зазначив, що Владислав точно буде в заявці команди для участі в ДЮФЛ, адже в нього помітний потенціал, щоб стати сильним гравцем.

Всім домінантам було вручено грамоти та кубки.

Четверте місце на турнірі зайняла команда «Вікторі» з Миколаєва. Гравцям та тренерам було вручено памʼятні жетони.

Бронзовим призером турніру стала первомайська «Вікторі», срібним – «Спартак» з Кропивницького, а переможцем – Катеринопільська ДЮСШ!

Команди-призери було нагороджено кубками та грамотами, а гравців та тренерів медалями.

Крім того, всім колективам було виготовлено памʼятні фото про участь в турнірі.

Завершилося це спортивне дійство на високій патріотичній ноті – спільним виконанням Державного Гімну України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора