Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В рамках проєкту "SmartMED: Відкриття нових горизонтів у сільській медицині за допомогою цифрової трансформації" придбано комп'ютерну та офісну техніку для Центру первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 11.09.2023 15:53
Кількість переглядів: 90

Фото без опису08 вересня 2023 р. для чергового етапу реалізації проєкту "SmartMED: Відкриття нових горизонтів у сільській медицині за допомогою цифрової трансформації" в рамках конкурсу організованого МХП «Час діяти, Україно", коштом БФ "МХП – громаді" та місцевого бюджету закуплено комп'ютерну та офісну техніку загальною вартістю 134384,00 гривні, зокрема кошти МХП становили 99384,00 гривні та 35000,00 гривень виділила Катеринопільська селищна рада.

Техніка, наразі, комплектується та оснащується всім необхідним програмним забезпеченням і вже найближчим часом наші сільські фельдшери матимуть змогу забезпечувати якісне обслуговування відвідувачів, віддалено навчатися та комунікувати з медичними закладами чи пацієнтами.

Наш медичний центр, в рамках своїх завдань, прагне створити здорове та комфортне майбутнє для кожного жителя нашої громади. Зрозуміло, коштів і ресурсів завжди бракує і самотужки реалізовувати проєкти складно, тому ми раді, що в такі нелегкі часи ПрАТ "МХП", Благодійний фонд "МХП-Громаді" піклується про наше населення, яке знаходяться у віддалених куточках громади та надають неоціненну фінансову та мотиваційну підтримку.

Надалі продовжуємо вірити в потужну силу співпраці з Фонд "МХП-Громаді", МХП та дякуємо кожному, хто долучився до даного проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора