Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вихованцям ДЮСШ "Колос" передано спортивну форму та наплічники від депутата обласної ради Олександра Воскобойніка

Дата: 08.09.2023 17:43
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Напередодні Дня фізичної культури та спорту до нашої територіальної громади завітала Наталія Старікова, помічниця депутата Черкаської обласної ради Олександр Воскобойнік та за його дорученням вручила вихованцям ДЮСШ "Колос" 80 наборів спортивної форми і наплічників. 
   Вітаючи спортивну родину Катеринопільської ДЮСШ  зі святом, Наталія Володимирівна побажала юнакам та дівчатам успіхів у навчанні та високих досягнень у спорті, а також подякувала тренерам ДЮСШ Анатолію Люшенку, Сергію Байдаченку і Анатолію Дубовцеву за витримку й наполегливість у вихованні здорової нації. 
   Також вона всіх присутніх на зустрічі вихованців спортивної школи пригостила великими та смачними кавунами, вирощеними на полях ТОВ "НВФ "Урожай".
    На цій зустрічі також був присутній селищний голова Володимир Коваленко. Він в першу чергу подякував тренерам та їхнім вихованцям за високі досягнення у спорті, якими вони прославляють всю Катеринопільську територіальну громаду та побажав нових здобутків і перемог. 
  Щиру вдячність  висловив  також депутату обласної ради, директору ТОВ "НВФ "Урожай" Олександру Воскобойніку та його помічниці Наталії Старіковій за надану всебічну допомогу  нашій територіальній громаді та за чергову  підтримку юних спортсменів у розвитку спорту.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора